Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Online Ταξίμετρο, για να μη σας κλέβουν!

Ο φίλος μου ο Κυριάκος Μάχος και η ομάδα επίλεκτων συνεργατών του έκαναν πάλι το θαύμα τους με μια νέα υπηρεσία του LetsGo! Όλοι εσείς που αισθανθήκατε κάποια στιγμή ότι η χρέωσή σας στο Ταξί ήταν... εξωπραγματική, πατήστε εδώ και διαβάστε τη σχετική ανάρτηση.
Αν δεν γνωρίζετε ήδη το LetsGo, επισκεφθείτε το. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα χαθείτε ποτέ ξανά στο δρόμο!

2 σχόλια:

  1. Η υπηρεσία Ψηφιακού Ταξίμετρου του www.letGo.gr έχει επιβεβαιωθεί με πολλαπλές δοκιμές και έχει αποδειχτεί πολύ αξιόπιστη.
    Για τον υπολογισμό του κόστους μιας διαδρομής με ταξί λαμβάνονται υπόψη μια σειρά από παράγοντες, όπως είναι τα ισχύοντα τιμολόγια ταξί, συμπ/νου του ΦΠΑ, η ώρα δρομολόγησης, ο κυκλοφοριακός φόρτος, η περιμετρική ζώνη μονής ταρίφας αλλά και μια σειρά επιβαρύνσεων για Αεροδρόμια, Λιμάνια, ΤΕΛ & Τρένα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ κοντά σ΄αυτό ενός πραγματικού ταξίμετρου.
    Προχθές μ' επισκέφτηκε ένας καλός φίλος, ο Μάνος, και με παρακάλεσε να του βρω πόσο θα του κόστιζε να πάει με ταξί από την Καλλιθέα στον Σταθμό Μετρο Συγγρού-Φιξ. Μπήκα στο www.letsGo.gr και μου έβγαλε 4,60€.
    Λίγο αργότερα, με πήρε ο Μάνος τηλέφωνο και μου είπε: Είναι φοβερή αυτή η υπηρεσία του letsGo! Το site μου έβγαλε 4,60€ και το ταξί έγραψε 4,61€! Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους, δεν θα πιάνομαι κορόιδο κάθε φορά που θα παίρνω ταξί για να πάω στα διάφορα απίθανα μέρη όπου θα παίζει "εντός έδρας" η ΑΕΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή